Over mij

Mijn naam is Jurjen Botma, ik ben de oprichter en eigenaar van Timmer- en Onderhoudsbedrijfs J. Botma. Zowel binnen als buiten, van kozijnen tot badkamer en aanbouw tot dak, voor het hele plaatje kun je bij mij terecht.  

Geschiedenis 
Als 18-jarige jongen ging ik in 1993 met een bouwdiploma op zak aan het werk bij een bedrijf dat kunststof kozijnen plaatste. Een aantal jaren later kreeg ik de kans om aan de slag te gaan bij een bouwbedrijf en omdat ik voor timmerman had geleerd, was die keuze snel gemaakt.  

In 2008 was ik klaar voor de volgende stap: niet meer onder een baas werken, maar als zzp’er aan de slag bij mijn eigen bedrijf. Op 30 juni 2008 was het zover: Timmer- en Onderhoudsbedrijfs J. Botma was een feit! Een allround timmerbedrijf voor alle voorkomende bouwwerkzaamheden en altijd uitgevoerd door mensen met kennis, ervaring en inzicht. Ook werk ik samen met andere timmermannen in de regio.  

Inmiddels bestaat het bedrijf al heel wat jaren en sinds eind 2020 heb ik een eigen opslagloods die ook dienstdoet als werkplaats. Daarnaast kun je ook bij mij terecht voor raamdecoratie als zonwering en insectenhorren/-deuren. Deze zijn geschikt voor kozijnen van zowel kuststof, als hout en aluminium. 

Contact 
Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact op. Ik kom altijd van tevoren langs om kennis te maken, jouw wensen te bespreken en te zien wat de situatie ter plekke is. Ik werk in de 3 Noordelijke provincies (Friesland, Groningen en Drenthe), maar in overleg ook daarbuiten.